Misha Sakharoff
Spread the Word!

Slip for astma-symptomer uden medicin

stop astma med vejrtrækning og diæt

S

lip for astma-symptomer uden medicin. Britiske Julia Lally har lidt af svær astma siden hun var barn. Tre måneder med Sakharoff-træning gjorde forskellen. 

“Jeg var tiltrukket af at arbejde med Misha fordi jeg kunne godt lide det faktum, at han arbejdede med en tværfaglig tilgang. Især når det angår kost og vejrtrækning – og med tilsyneladende åbenhed over for de ting jeg havde fundet på i min egen praksis, at kosten havde hjulpet vejrtrækning og omvendt.

Han spurgte mig alvorligt om jeg havde det engagement, og fortalte at denne måde at arbejde på krævede en masse arbejde. Var jeg virkelig klar? Jeg tænkte over dette et par uger, før jeg besluttede mig. Jeg var parat til at give det arbejde alle mine kræfter.

Jeg kom til Misha med temmelig svær astma, jeg var faldet tilbage til daglig brug af medicin. ss_dk_testim_juliaPå dette tidspunkt havde jeg taget steroider i årevis, og havde ikke været i stand til nogen form for fysisk træning siden jeg var fire eller fem år gammel. Jeg var også lidt overvægtig, op måske fem nætter ud af syv med lammende rygsmerter (afhjulpet med vin og kodein) og havde en lang sygehistorie med angst (OCD) sammen med det uundgåelige depression, der altid følger sådan noget. Så samlet set i temmelig dårlig form.

Jeg fandt Misha at være en meget omsorgsfuld, vidende og opmærksom behandler. Jeg tror, det er på grund af det arbejde, han har åbenbart selv har gået igennem med sin egen sundhed. Det føles i hvert fald, at det både hjælper med at have ansvar for det arbejde, du selv skal gøre, og giver inspiration til hvad du måtte være i stand til at opnå, hvis du selv vælger at gøre kunsten efter.”

Slip for astma-symptomer uden medicin

“I sidste ende var det ikke så hårdt, som han forudså. Jeg fandt kosten temmelig tilfredsstillende (og nu betragter jeg mig selv helt konverteret til den måde at spise på, som en livsstil-valg.) Jeg kunne sagtens holde til denne diæt, selvom jeg kører min egen virksomhed og er en mor til en lille søn. Det kræver ikke så meget tid. Kosten er enkel.

Forandringer kom næsten øjeblikkeligt i og med, at jeg mistede lige under 15 kg meget hurtigt. Men de mest enorme forandringer har været med mine astma-symptomer. Jeg betragter min astma nu som værende helt væk. Noget jeg aldrig tidligere har opnået, selv om jeg er faktisk uddannet Buteyko underviser selv. Supplementering med steroider har desværre altid været en nødvendighed før.

Det er ligesom jeg nu bebor en anden krop. Det er anderledes. Jeg føler overskud af energi nu. Og jeg er nu bliver interesseret i fysisk træning – der var der aldrig før. Jeg går en tur, og før jeg ved af det, så kan jeg se mig løbe.

Angst er dog stadig der. Men jeg regner med at give mig et år, og min mentale helbred vil også være normal igen. Det har været et livsforandrende forløb, helt sikkert. Vi holder selv nøgler til sundhed og helbredelse. Og det er helt muligt for dig også. “

Julia Lally

LINK TIL ORIGINAL VERSION AF DENNE TESTIMONIAL PÅ ENGELSK: http://sakharoff.com/testimonial-buteyko-keto-asthma/

 
↘︎↘︎ ABONNER VENLIGST          ↘︎↘︎ ABONNER VENLIGST         ↘︎↘︎ ABONNER VENLIGST

Print Friendly, PDF & Email

About the Author Misha Sakharoff

Min brændende interesse for menneskelig fysiologi er forankret i vidt forskellige områder af ekspertise som kampsport, musik og lang professionel karriere. Min kernekompetence ligger i kombinationen af fysiologisk viden om stressmekanismer og deres tætte forhold til åndedræt, muskelspænding og kropsbalance.

Leave a Comment: