BETAL FOR DIN INTRO UGE (inkl. 2 sessions)

 

Misha_avatar

Betaling for 1.5 times intro session + 1 uge med Misha Sakharoff

Tak for din reservation af 1-1 intro session.
Venligst foretag betaling nedenfor for at fuldføre booking
– 800 EUR

Betalinger på denne side er beskyttet og krypteret med STRIPE.COM.
STRIPE.COM er certificeret som PCI Service Provider Level 1 –  det stærkeste eksisterende certificeringsniveau for et betalingssystem.

 

 


HVAD KAN DU FORVENTE?

1:1 session/uge inkluderer en uges personlig support og en opfølgnings-session. Den vil hjælpe dig til at forbinde alle områder af dit helbred i én stærk proces af personlig transformation.

Intro-session inklusivt efterfølgende uge er nødvendig – hvis du vil have min hjælp til at reversere din sygdom og opnå godt helbred. Intro-ugen består af følgende elementer:

  1. Første intro session (1.5 time) Du kan kontakte mig dagligt – når du har brug for min hjælp. Jeg svarer dig så hurtigt som muligt – altid samme dag. Hvis du har brug for mig med det samme, bruger jeg straks at vende tilbage til mit opkald.
  2. En hel uges support pr telefon, SMS, Skype, WhatsUp, GoogleHangouts, Zoom. Du har mulighed til at kontakte mig dagligt – når du har brug for min hjælp. Jeg svarer dig så hurtigt som muligt – altid samme dag. Hvis du har en vigtig anliggende, plejer jeg at vende tilbage straks efter dit opkald.
  3. Anden opfølgnings-session (1.5 time) efter 3-5 dage bruges til at identificere strategiske områder af din personlige sundhedsrelaterede indsats. Du får min feedback om din træning samt justeringer af dine daglige rutiner. Vi finder ud af hvordan vi fortsætter. Vi beslutter om vi skal fortsætte med en 1: 1 klientproces. Her må jeg nævne, at jeg ikke går videre med hver person. Kun hvis du viste en betydelig mængde arbejde, lydhørhed og hvis vi har et godt samarbejde-kommunikation.

 

 


INTRO SESSION – KOMMUNIKATION & OPFØLGNING

Mine 1:1 klienter får adgang til følgende online dokumenter fra den første intro session:

  1. Online session noter (sikret krypteret Google-Docs) med noter og to-do list af vores 1:1 sessions.

  2. Online session optagelser (sikret krypteret Dropbox) med audio/video optagelser af vores 1:1 sessions.

  3. Online ark med daglige målinger (sikret krypteret Google-Sheets) med resultater af dine daglige målinger og mine kommentarer til dine fremskridt. Alle dine målinger vil vises med grafer, som afspejler din daglige træning og helingsproces gennem ugentlige gennemsnit. Dette ark er kun tilgængeligt, hvis vi vælger at fortsætte med 1: 1 arbejde – efter introduktionsugen: