INTRO SESSION/UGE – FOR NYE 1:1 KLIENTER

 • Har du skrantende helbred – med en eller flere sundhedsmæssige udfordringer?
 • Er du blevet klar over at piller ikke hjælper i længden?
 • Er du kørt fast – og har brug for en forandring?
 • Er du parat til at gøre noget aktivt for at slippe af med din livsstilssygdom?

Jeg kan hjælpe dig med at skabe et bedre liv allerede i 2018!

 


HVAD KAN DU FORVENTE?

Intro 1:1 session/uge med mig er den bedste måde at komme i nærkontakt med min metode inkl. daglig træning og opfølgning. 1:1 session inkluderer en uges personlig support samt en opfølgnings-session. Den vil hjælpe dig til at forbinde alle områder af dit helbred i én stærk proces af personlig transformation.

Intro-session inklusivt efterfølgende uge er nødvendig – hvis du vil have min hjælp til at reversere din sygdom og opnå godt helbred. Intro-ugen består af følgende elementer:

 1. Første intro session (1.5 time) Du kan kontakte mig dagligt – når du har brug for min hjælp. Jeg svarer dig så hurtigt som muligt – altid samme dag. Hvis du har brug for mig med det samme, bruger jeg straks at vende tilbage til mit opkald.
 2. En hel uges support pr telefon, SMS, Skype, WhatsUp, GoogleHangouts, Zoom. Du har mulighed til at kontakte mig dagligt – når du har brug for min hjælp. Jeg svarer dig så hurtigt som muligt – altid samme dag. Hvis du har en vigtig anliggende, plejer jeg at vende tilbage straks efter dit opkald.
 3. Anden opfølgnings-session (1.5 time) efter 3-5 dage bruges til at identificere strategiske områder af din personlige sundhedsrelaterede indsats. Du får min feedback om din træning samt justeringer af dine daglige rutiner. Vi finder ud af hvordan vi fortsætter. Vi beslutter om vi skal fortsætte med en Intensiv Bootcamp online. Her må jeg nævne, at jeg ikke går videre med hver person. Kun hvis du viste en betydelig mængde arbejde, lydhørhed og hvis vi har et godt samarbejde-kommunikation.

 


KOMMUNIKATION & OPFØLGNING

Mine 1:1 klienter får adgang til følgende online dokumenter fra den første intro session:

 1. Online session noter (sikret krypteret Google-Docs) med noter og to-do list af vores 1:1 sessions.

 2. Online session optagelser (sikret krypteret Dropbox) med audio/video optagelser af vores 1:1 sessions.

 3. Online ark med daglige målinger (sikret krypteret Google-Sheets) med resultater af dine daglige målinger og mine kommentarer til dine fremskridt. Alle dine målinger vil vises med grafer, som afspejler din daglige træning og helingsproces gennem ugentlige gennemsnit. Dette ark er også tilgængeligt, hvis vi vælger at fortsætte med Bootcamp forløb – efter introduktionsugen:

 


BOOK DIN INTRO SESSION/UGE NU!

 1. BOOK din 1:1 Intro Session her
 2. BETAL for din 1:1 Intro Session her , pris: 800 EUR