Støttet egenbehandling af Alzheimers og demens:
Vi behøver din hjælp

Konsensus har skubbet velfærdssamfundet ind i en blindgyde, hvor det offentlige og sygeforsikringen samt lægemiddelindustrien har overtaget hele ansvaret for dit og mit helbred.

Det betyder blandt meget andet, at der ikke ydes offentlige tilskud til støttet egenbehandling af Alzheimers og demens. Kun i meget ringe grad ydes der støtte til forskning i  dette felt.

For en patient, som står med en ny diagnose, betyder det helt konkret, at vi kan få tilskud til medicin, som i bedste fald forsinker sygdommens udvikling. Hvis vi i stedet vil undervises i, hvordan vi kan undgå sygdomsfremkaldende adfærd, er der ingen offentlige tilskud.

Hvis omlægningen til en ny livsstil skal lykkes, kræver det aktiv medvirken og støtte fra den syges nærmeste familie.

Vi håber, at du vil gøre dit.

1 Et oplyst valg

Vi håber først og fremmest, at du vil hjælpe den syge med at træffe et oplyst og personligt valg imellem de to behandlingsformer – enten offentligt støttet medicinering uden udsigt til ændret prognose eller en støttet personlig indsats indenfor familien for at lægge livsstilen om.

Dette arbejde er på mange måder en vanskeligere vej. Det kræver tid, undervisning, øvelser og svære overvejelser. Det kræver stædighed, tro, håb og vedholdenhed. Økonomisk koster støttet egenbehandling en brøkdel af  traditionel medicin og pleje, men da egenbehandling ikke er tilskudsberettiget, skal familien selv bære alle udgifter og tage sig den nødvendige tid.

 

Tilmeld dig her:

Tilmeld: 
 

2 Baseret på ny viden

Det er et svært valg, vi stiller jer overfor. Det sætter spørgsmålstegn ved konsensus, og ved lægens autoritet, og det bygger på forskningsresultater, som kun de færreste herhjemme endnu har hørt om, og som derfor på ingen måde afspejles i sundhedsmyndighedernes vejledninger og handleplaner.

Derfor har vi udarbejdet et otte-ugers online kursus, som fortæller om de nyeste forskningsresultater og vores integrative sundhedsprotokol. Det er en træningsprotokol, som med små skridt etablerer en terapeutisk normalisering af helbredet på fem afgørende områder: kostvaner, vejrtrækning, motion, afspænding og immunitet.

 

Tilmeld dig her:

Tilmeld: 
 

3 En sundhedsprofessionel indsats

Er du læge eller sundhedsprofessionel opfordrer vi dig til at

  • sætte dig ind i evidens og forklaringsmodel
  • tage denne indsigt med i dit eget daglige virke
  • hjælpe med at udbrede kendskabet til denne behandlingsform
  • arrangere foredrag eller workshop med kolleger eller klienter og pårørende
  • arbejde sammen med os om kliniske forsøg

 

Tilmeld dig her:

Tilmeld: 
 

4 Støt arbejdet med at udbrede egenbehandling af Alzheimers og demens

Vi investerer dagligt tid og ressourcer i at tilegne os den nyeste forskning og at udbrede viden i form af gratis kurser, gratis foredrag, gratis workshops og interessebetonet samarbejde med læger og sundhedsprofessionelle.

Derfor beder vi med åben pande om bidrag og støtte fra enhver, som sympatiserer med dette arbejde.

Hos os går gaver og donationer ikke til ny forskning eller til kostbar udvikling af ny mirakelmedicin, for kuren er allerede fundet, og den er veldokumenteret.

Alle donationer går til at hjælpe de syge og deres familier med at tillægge sig en livsstil, som ikke trigger sygdom og som kan afholde en genetisk disponering for sygdommen fra at komme til udtryk.

Du kan donere et beløb, stort eller lille, via vores engelsksprogede indsamling på generosity.com. Vil du hellere bidrage med praktisk hjælp, så tag personlig kontakt med en af os.

Tak for din personlige støtte. Den gør en betydelig forskel!

 

Tilmeld dig her:

Tilmeld: 
 

Disclaimer

Vi hverken forkaster eller fraråder medicinsk behandling af Alzheimers og demens, og vi opfordrer alle diagnosticerede til at træffe deres valg i samråd med egen læge og egen familie.

Men vi opfordrer åbent og så stærkt som vi overhovedet kan til, at I ved samtalen med lægen og andre rådgivere også får taget stilling til muligheden af egenbehandling.