”Jeg vil gøre det klart, at jeg af politiske og juridiske årsager ikke behandler kræft. Men jeg behandler mine klienter, der har kræft. Mit mål er at hjælpe mine klienter med at øge ernæringsstatus, forbedre immunfunktionen og frigøre kroppens medfødte evne til at helbrede sig selv. Ved at gøre dette frembringer jeg mine kunders generelle helbred, forbedrer deres livskvalitet og i mange tilfælde påvirker sygdomsresultaterne positivt. ”

Med respekt
Misha SakharoffANSVARSFRASKRIVELSE
Oplysningerne på dette websted præsenteres kun til uddannelsesmæssige formål. Det er ikke beregnet som erstatning for diagnose, behandling eller rådgivning fra en kvalificeret, autoriseret læge. De præsenterede fakta tilbydes kun som information, ikke lægehjælp, og på ingen måde bør nogen udlede, at vi praktiserer medicin. Søg råd fra en læge til korrekt anvendelse af dette materiale i enhver specifik situation.
Hvis du køber noget via et link i denne e-mail eller dette websted, anbefaler vi, at du foretager din egen uafhængige undersøgelse, inden du køber noget.
'Ki-Kaizen' og 'Sakharoff Resilience and Health Restoration Protocol' er ikke blevet evalueret af den officielle fødevare- og lægemiddeladministration eller lægeforeningerne.
Denne teknologi er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom.
Lægehjælp må kun fås fra en læge eller kvalificeret sundhedsperson.
Resultaterne kan variere mellem individer.
Der er ingen garantier, udtrykkelige eller underforståede.


GDPR - FORTROLIGHEDSPOLITIK
Hvis du er vores kunde, kan vi sikre dig, at vores websteds betalingsformularer er i overensstemmelse med GDPR.
Alle kundedata indsamlet af Sakharoff.com samt alle sikre betalinger på dette websted lagres hos STRIPE.COM og ikke i vores WordPress-database. Alle sikre betalinger udføres krypteret med STRIPE.COM, der er certificeret til PCI Service Provider niveau 1 - det strengeste niveau af certificering til rådighed.
Endelig kan du til enhver tid afmelde dig fremtidige e-mails fra os ved at følge linket til stede i hver enkelt mail fra Sakharoff.com.


Misha Sakharoff
Grundlægger, Sakharoff Integrative Health
© Copyright 2018, Sakharoff Integrative Health, Alle rettigheder forbeholdes.