Cancer skal trænes væk

Har du kræft og vil du gerne tage sagen i egne hænder? Leder du efter en alternativ kræftkur, der rent faktisk virker, og ikke nødvendigvis indebærer kemoterapi og strålebehandling? Hvis du gerne vil helbrede dig selv, så kan denne information være værdifuld for dig. Cancer skal trænes væk!

Min metode forbinder to cancer-bekæmpelsesstrategier for at opnå maksimal synergieffekt. Det optimerer de 2 vigtigste måder kroppen får energi på – vejrtrækning og ernæring. Læs mere og få forklaring på hvordan det virker på kræftceller.

Hvis du træner vejrtrækningsoptimering, indtil du når en stabil tilstand, hvor dit første ønske om at trække vejret viser sig 60 sekunder efter en normal udånding, vil kræftcellerne vende tilbage til normal celletilstand eller dø.

Denne information er baseret på de seneste 60 års erfaring med en stor gruppe af russiske læger og gælder for ca. 200 livsstilssygdomme, og tilstande, taget ud af en lang liste med cirka 35.000 sygdomme. Disse 200 sygdomme, og tilstande, er alle forbundet med kronisk hyperventilation og indbefatter astma, diabetes, hypertension – og også kræft. Alle disse sygdomme og tilstande kan helbredes, hvis eller når du når 60 sekunders kontrolpause, som jeg tidligere beskrev.

Dit næste spørgsmål vil sandsynligvis være – hvor kompliceret er det hvis cancer skal trænes væk – og hvor lang tid vil denne træning tage indtil det virker? Det korte svar er – det er simpelt, men ikke let. Denne teknik, der kaldes Buteyko metoden,  indebærer gradvise ændringer i livsstil, og kræver daglig træning, under tilsyn af en certificeret terapeut.

Cancer skal trænes væk. For at vende kræft kan tage alt fra tre måneder til et år med daglig træning – alt efter typen af kræft, ​​tilstandens alvor, din viljestyrke og mest af alt udholdenhed i den daglige træning.

Hvis du er interesseret i at lære mere få en lidt dybere gennemgang af min metode her.

 

Magisk pille findes ikke.
Istedet, vil vi gerne tilbyde dig vores kurser –

 

Livet Efter Kræft – 50 uger tilbage til normalt liv efter kemo og stråling

Dette kursus er specielt for post-cancer patienter.
Du får hjælp til at skabe dig selv et bedre liv og gøre din krop til ugæstfrit miljø for kræftceller.
Lad os hjælpe dig til at løfte dit helbred op til et nyt niveau af robusthed og styrke.
Hvis du er kommet igennem kemoterapi, stråling og kirurgi, er du berettiget til kun at betale en halvpris.

lek_screenshot_600

 

Foredrag for kræftovelevere:

Tirsdag d.1.November kl.19 – https://www.facebook.com/events/1785692658373040/

OBS: Der er gratis adgang til alle foredrag, men tilmelding er nødvendig pga. begrænset plads.

session_book_green_dk