Har du venner eller familie som er blevet diagnosticeret med Alzheimer's for nylig? Så har de brug for at vide at sygdommen kan reverseres. Vi har lavet en 5-ugers kursus - helt gratis.

5-ugers gratis online forløb

Nye muligheder for behandling af Alzheimer’s
– hvis du er nydiagnosticeret

Sygdommen Alzheimers er frygtet. Med god grund. For den ramte er sygdommen invaliderende og desværre uden udsigt til helbredelse. For den pårørende er det næsten værre, fordi du langsomt mister en nær og elsket person.

 

Hvad tilbyder det offentlige os?

Lindring og støtte, men ingen kur.
Du kan få hjælp og støtte til pleje af den syge i hjemmet. Når sygdommen er fremskreden nok, kan den syge få plads på et plejehjem. Som pårørende kan du blive koblet med andre pårørende, hvor I kan dele oplevelser og erfaringer og støtte hinanden.

Som pårørende er man meget taknemmelig for al den støtte og hjælp og oplysning man kan få.
Men inde bagved alt det gemmer der sig stadig et stort, ubesvaret spørgsmål: Kan vi virkelig ikke stille noget op imod denne sygdom. Det spørgsmål er ikke bare udtryk for en håbløs drøm eller urealistiske forventninger. Den seneste forskning tyder stærkt på, at man KAN gøre noget i sygdommens tidlige stadier og at sygdommen kan mere end lindres – den kan reverseres.

 

Er Alzheimer’s virkelig irreversibel?

Har du læst i pressen at Alzheimer’s sygdom er irreversibel? Fik du fortalt at den er baseret på genetik – og hvis du har de “forkerte” gener i din familie så er det med stor sandsynlighed at du får sygdommen før eller senere i dit liv?

Moderne forskning fortæller noget helt andet. De seneste forskningsresultater sammenstiller Alzheimer’s med dysfunktion af din stofskifte, som er betinget af din livstil. Det gør at det nyeste trend mht. behandling af Alzheimer’s sygdom er at kalde det Diabetes 3 fordi sygdommens udvikling involverer en mekanisme for dysfunktionel stofskifte som ligner Diabetes 2.

 

Baggrund og forskning – en behandling af Alzheimer’s sygdom

Det gode nyhed er at vi nu kan tale om en integrativ metode for behandling af Alzheimer’s sygdom – som skulle være specielt virksomt for dem der er nydiagnosticeret.

Det er lykkedes i 2016 en amerikansk universitetsforsker for første gang at stoppe og reversere forholdsvis ny-diagnosticerede Alzheimers patienter med meget stor succes-rate. Faktisk handler det om 9 ud af 10 patienter. Og det er helt og aldeles medicinfrit – kun baseret på en såkaldt integrativ metabolisk terapi. Det er tale om en terapiform hvorved man opnår en stærk helbredende synergieffekt gennem integration af flere tilgange til forandring af livstil samt træning. Forskeren har opnået sine usædvanlige, for ikke at sige exceptionelle resultater, ved at kombinere indsatser indenfor områderne ernæring, åndedræt, fysisk træning, immunologi, energiomsætning og stresshåndtering.

 

Fik du selv stillet Alzheimer’s diagnose – eller er du pårørende?

Vil du gerne holdes orienteret om de nyeste erfaringer med at behandle og reversere Alzheimers?

“Få 5 ugers gratis undervisning i det seneste viden om medicinfrit behandling af Alzheimer’s sygdom. Vi har sammensat 5 ugers gratis forløb hvor du bliver opdateret med viden om det seneste videnskabelige research på området samt de praktiske tilgange. Abonner på bloggen nedenfor for at tilmelde dig forløbet. Det eneste jeg kan love at du bliver overrasket – positivt overrasket.”
MVH Misha Sakharoff

 

Udsæt ikke beslutningen

Det vi udsætter til i morgen, er ofte glemt før det er blevet aften. Ikke fordi vi er demente, men simpelt hen fordi vi lever travle liv, som er overfyldte med informationer. Men den viden, du kan få her, vil du ikke undvære. Tro mig! Hvis du på et senere tidspunkt fortryder din tilmelding, er det simpelt og nemt at melde sig fra igen.

 

Tilmeld dig her:

Tilmeld: